
PANEERMEEL
Een boeket van smaken die je niet snel zult vergeten
Om een knapperigere en kruimeliger textuur te krijgen, kunnen de paneermeel van Pagani Chef bij alle soorten bereidingen worden gebruikt, of het nu gaat om vlees of vis.
Om geurige en goudbruine oplossingen te verkrijgen, werden de broodkruimels zo gemaakt dat ze voor en na het koken aan de stof gebonden bleven en heerlijke en knapperige bereidingen mogelijk maakten.
Geschikt voor alle bereidingstijden, perfect bij lichtere gerechten, gebakken, gebakken of gegrild.
Paneermixen en -pasta's zijn de ideale combinatie om ervoor te zorgen dat de paneermeel (of het paneermeel) aan het vlees blijft plakken zonder dat het er tijdens het bakken afkomt.
Paneermeel MIX batter
Assortiment paneermeel in verschillende kleuren en korrelgroottes.
Pittige paneermeel
Een assortiment glutenvrije paneermeel dat de smaak van uw favoriete gerechten, zoals Milanese escalope, niet beïnvloedt.