top of page
Buysse Food Solutions mélanges d'épices

kruidenmixen

Parfumeren, verfraaien, decoreren en verrijken

 

Creëer unieke en onvergelijkbare gastronomische vlees- of visgerechten met ons assortiment internationale smaken, functionele bases en voedselconserveringsmiddelen.

 

Specerijen en aromatische kruiden van de hoogste kwaliteit, die een minimale microbiologische belasting garanderen met een niet-agressieve behandeling van hun culinaire kwaliteiten.

Epices Salamis

Salami mixen

Prémix

Mélanges complets d'arômes, d'épices et d'antioxydants (numéros E) à utiliser dans les préparations de viande hachée moelleuse et juteuse (par exemple, les hamburgers et tartare).

Ils garantissent une conservation de la couleur jusqu'à 7 jours. Il est possible d'ajouter jusqu'à 15 % d'eau à ces produits. 

Premixen

Epices Novi

Novit-mengsels

De NOVIT-lijn is bedoeld voor alle klanten die geen additieven (ingrediënten met een E-nummer, bijvoorbeeld ascorbinezuur E300 en ascorbaat E301) in hun preparaten mogen gebruiken.
Het NOVIT-productassortiment is specifiek bedoeld voor productiebedrijven die niet zijn uitgerust om 'voorverpakte' producten te verkopen, d.w.z. bedrijven die hun producten rechtstreeks bij verkooppunten verpakken (in papier van levensmiddelenkwaliteit of een andere verpakking) en deze vervolgens aan de koper leveren.

 

VOORDELEN :

  • Ze bevatten geen enkele toevoeging → Clean label!

  • Ze verbeteren de kleur en geven glans en smaak aan preparaten.

  • Ze maken de producten zacht en sappig.

  • Ze bevatten gekalibreerde en gemengde ingrediënten die, in combinatie met een correcte koelketen (max. 5°C), zorgen voor een langere houdbaarheid van het eindproduct, waardoor de sensorische eigenschappen behouden blijven.

Epices Mix

Mengmixen

Een combinatie van kruiden, specerijen, smaakmakers en zout om over vlees te strooien ter verbetering van de kleur en smaak.

Grillmixen

Epices Grill

© 2024 Buysse Food Machinery All rights reserved - Design graphique & Web manager : Nathalie Rozak

bottom of page